Om Oss

I den lilla byn Götlunda, mellan Örebro och Arboga, fick familjen Gustafsson 2012 den briljanta idén om att börja tillverka egen glass. Det började med att man byggde upp en egen fabrik och startade en fabriksförsäljning till folket ute på bygden. Med bra råvaror, eget recept och allt gjort i egen fabrik så spred sig ryktet om glassen väldigt snabbt. 
Det tog inte lång tid innan glassen blivit populär hos de imponerade kunderna. Detta var starten för Götlunda Glass som senare skulle sprida sig längre ut än den lilla byn Götlunda. 

Idag levererar Götlunda Glass sin unika glass runt om i mellansverige till återförsäljare som uppskattar närproducerat och kvalité.

Värdeord

som aldrig smälter

cream-divider-1200

1.

Personligt

Götlunda Glass är ett familjeföretag med öppen famn till alla. Samarbetspartners, konsumenter, leverantörer och alla andra skall känna sig välkomna in i Götlunda Glass-familjen. Allt vi gör står vi för och är därför inte blyga för att låta folk komma nära inpå vår vardag.

2.

Proffesionalism

Vi håller alltid en hög servicenivå på allt vi gör. Vi ställer också krav på hur vår glass skall presenteras och serveras.

3.

Kvalité

Vi arbetar alltid för att vår glass skall vara av högsta kvalité. Vårt recept och smaker är ständigt under utveckling för att vi alltid skall leverera en enastående smakupplevelse till konsumenten.

Götlunda Glass

Duo bakom utveckling & tillverkning

Philip Gustafsson

Utvecklare

Dawit Abraha

Glasstillverkare

Glasstillverkning i vår fabrik

All den glassen vi tillverkar görs i vår egen fabrik i Götlunda. Under sommaren går alla maskiner varmt och vi tillverkar ungefär 500 liter glass om dagen. Vårt recept är framtaget tillsammans med vår samarbetspartner Patriccio som bor i utkanten av Bergamo, Italien. Han är även med oss och utvecklar våra smaker från år till år. Med ständig utveckling av smaker och recept ser vi till att vår glass alltid håller högsta kvalité och uppnår kundens önskemål.

I vår fabriksförsäljning i Götlunda kan man även ha turen att besöka oss medan vi tillverkar glassen. En stor glasruta skiljer serveringen och tillverkningen åt så medan du njuter av dagens smaker så kan du även se vad som tillverkas till morgondagens servering.

logo-mobile

Holmsätter Fårtallen 213

070-8219014

© Copyright Götlunda Glass. All rights reserved. Design av RE!